El Festival de Pasqua presenta les dates i la imatge d’aquesta nova edició

· El certamen dedicat a la música clàssica catalana tindrà lloc del 21 al 30 de març de 2024 en diferents espais de la ciutat
· S’hi presentaran 10 produccions musicals diferents que es concretaran en 14 concerts i diverses activitats paral·leles

El Festival de Pasqua comença a escalfar motors i la Paeria de Cervera acaba d’anunciar les dates d’aquesta pròxima edició: el certamen referent de la música clàssica catalana tindrà lloc del 21 al 30 de març de 2024.

Paral·lelament,, també s’ha presentat la nova imatge d’enguany. Es tracta d’una proposta de la dissenyadora cerverina, Anna Domenjó, i és un cartell inspirat en l’Arts and Craft londinenc.

Conegut aquí com el modernisme de finals del segle XIX principis del segle XX, es tracta d’un moviment artístic lligat amb el disseny i les arts decoratives, amb forta oposició a la societat industrialitzada implantada al segle XVIII. Segons explica la seva dissenyadora, la imatge és resultat de “la natura com a font d’inspiració, buscant la simetria entre la música i el món vegetal. Una petita revolució de simetria entre els elements, unificada per colors plans i textures bàsiques”.

Per altra part, el director artístic del Festival, Jordi Armengol, també ha avançat que l’edició d’enguany comptarà amb 10 noves produccions musicals que es concretaran en un total de 14 concerts. A això, s’hi sumaran diverses activitats paral·leles en forma de conferències, presentacions i projeccions de documentals. El festival d’enguany tindrà com a fil conductor “una mirada a les nostres tradicions musicals”.

La propera setmana també s’activirà el web del Festival i ja es podran adquirir les entrades anticipades i els abonaments per a tots els concerts.