EL DELIA QUARTET AL FESTIVAL DE PASQUA DE CERVERA, A “DIUMENGE CONCERT” DE TV3

El diumenge 21 de març, a les 11.00, el programa “Diumenge, concert” emetrà el concert de Delia Quartet de la 10ª edició del Festival de Pasqua de Cervera, celebrada excepcionalment el novembre passat, sense presència de públic.

Amb aquest concert ja són quatre les emissions del programa amb relació al Festival de Pasqua de Cervera: “10è aniversari”, que el programa va emetre el 24 de gener, i a “Les sardanes de Pau Casals”, a càrrec de la Cobla de Cambra de Catalunya, i sota la direcció de Jesús Ventura, que el programa va emetre el 31 de gener, i el de la pianista Alba Ventura, emès diumenge, 14 de març. Així doncs, “Diumenge, concert” ha dedicat un total de quatre capítols a aquest Festival, un bon preàmbul per donar pas a l’edició d’enguany, pròxima a la seva celebració.

El programa dedicarà un capítol més al Festival de Pasqua de Cervera, que des de fa més de 10 anys està orientat a potenciar els músics i la música catalana, la recuperació de patrimoni i la nova creació. Per fer-ho ha escollit dos concerts de gran talent amb músics catalans: el de la pianista Alba Ventura, el diumenge 14, i el del Delia Quartet, el diumenge 21.

L’últim dels quatre concerts, que s’emetrà el diumenge 21 de març, a les 11.00,  el protagonitzen els membres del Delia Quartet: Estel Vivó, saxo soprano; Queralt Vivó, saxo alt; Aaron Lara, saxo tenor; i Pol Cabrera, saxo baríton. Aquests joves amb talent del Conservatori del Liceu oferiran un repertori català̀ en un format poc conegut, de gran interès sonor i contemporani, amb autors actuals molt atractius que potencien el so daurat del quartet de saxos.

El programa “Diumenge concert”

“Diumenge, concert” és la proposta musical nova dirigida i presentada per Àlex Robles Fitó, que compta amb la col·laboració dels principals centres musicals, els artistes i els organitzadors de concerts del país, per oferir una bona mostra de la producció i donar visibilitat al treball de músics i artistes. Els continguts del programa es poden consultar al portal de TV3 i els concerts emesos estan disponibles a tv3alacarta.

El Festival de Cervera ja té a punt la nova edició

Els concerts que s’estan emetent a TV3 pertanyen a l’edició de l’any passat. Paral·lelament, el Festival de Pasqua ja té preparada una nova edició, la onzena, que tindrà lloc del 27 de març al 4 d’abril d’aquest 2021. Tota la informació i la venda d’entrades ja està disponible a través d’aquest web.