ELS MOTETS DE PAU CASALS I “EL MIRADOR” DE JOSEP VILA, PROTAGONISTES D’UNA NOVA JORNADA DEL FESTIVAL DE PASQUA

  • La Coral Ginesta ha ofert el concert “Sacre i profà” en una nova immersió del certamen en la música clàssica catalana

El Festival de Pasqua segueix amb la seva activitat musical i aquest divendres, 20 de novembre, la Coral Ginesta de Cervera ha ofert el concert “Sacre i Profà”. El repertori ha inclòs “Recordare Virgo Mater”, “Salve Montserratina”,  “Tota Pulchra”, “Nigra Sum” i “O vos Omnes” de Pau Casals i “El Mirador” de Josep Vila i Casañas. El concert ha estat dirigit per Josep Miquel Midán i ha comptat amb Marc Castellà, al piano.

Dissabte, 21 de novembre a les 12 del matí, la mezzosoprano Mireia Pinto i el pianista Vladislav Bronevetzky, acompanyats per l’actriu Sílvia Bel, ens oferiran un maridatge de música i poesia amb obres de Toldrà i poemes de Carner. Més tard, a les 20 hores, els espectadors connectats al web del certamen, podran viure el concert de la Cobla de Cambra de Catalunya amb “La integral de les sardanes de Pau Casals”. Un concert únic ja que, per primera vegada en audició pública i fruit d’una feina de quasi deu anys de recopilació, es podran escoltar de forma integral les sardanes del mestre Casals.

Finalment, clourà la desena edició del Festival de Pasqua, el recital de piano d’Alba Ventura, que tindrà lloc diumenge, 22 de novembre, a les 12’15 hores del matí.

Tots els concerts del Festival de Pasqua d’enguany es retransmeten per streaming de forma oberta i gratuïta a través del web festivalpasqua.cat

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.