LA PAERIA REPROGRAMA EL FESTIVAL DE PASQUA 2020!

La 10a edició del Festival de Pasqua de música clàssica catalana, que havia de tenir lloc a l’abril, es farà del 14 al 22 de novembre.

La Paeria de Cervera ha decidit reprogramar el Festival de Pasqua d’enguany, que inicialment havia de tenir lloc a inicis d’abril, però que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia provocada pel Covid.

Les noves dates seran del 14 al 22 de novembre de 2020 i, d’aquesta manera, es podrà celebrar el desè aniversari del certamen. Com és habitual, la programació que ha preparat el director artístic, Josep Maria Sauret, comptarà amb diverses estrenes absolutes i espectacles pensats expressament per viure en el marc del festival.

Evidentment, el certamen referent de la música clàssica catalana comptarà amb les més estrictes mesures de seguretat sanitàries en el marc de les directrius fixades per la Generalitat en la lluita contra el Covid.

Entrades anticipades aviat a la venda

Durant les properes setmanes es donarà a conèixer la programació del Festival i, paral·lelament, es posaran a la venda les entrades anticipades per als diferents concerts programats amb aproximadament un 20% de descompte. Tothom que vulgui assistir als concerts del Festival haurà de reservar la seva entrada en una aplicació informàtica per a garantir la traçabilitat i complir amb totes les normes de seguretat.

A la vegada, el certamen presenta nou cartell i nova imatge gràfica en motiu d’aquest desè aniversari.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.