CERVERA ESCALFA MOTORS PER A LA 10ª EDICIÓ DEL FESTIVAL DE PASQUA

cartell FP2020-sense logos

  • El Festival tindrà lloc del 2 al 12 d’abril en diferents espais de la ciutat
  • S’hi podran veure 10 produccions diferents, amb diverses estrenes absolutes i espectacles creats expressament per veure al certamen
  • Es presenta el nou cartell i la renovada imatge gràfica per aquest desè aniversari

Cervera està preparant intensament la desena edició del seu ja tradicional Festival de Pasqua, un certamen de música clàssica dedicat als intèrprets catalans i a la música catalana. Enguany, per culminar aquesta efemèride dels 10 anys, hi hauran diversos actes especials.

El Festival tindrà lloc entre el 2 d’abril i el 12 d’abril de 2020, en diferents espais de la ciutat i s’hi podran gaudir 10 produccions diferents, amb diverses estrenes absolutes i espectacles pensats expressament per viure en el marc del certamen.

Josep Maria Sauret, guardonat amb el Premi d’Honor en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, segueix capdavant de la direcció artística del Festival. Tal com explica el director, enguany el festival s’adhereix a la celebració del centenari de l’Orquestra Pau Casals, així com les commemoracions a Eduard Toldrà, Robert Gerhard i Josep Carner. En aquest sentit, la Paeria de Cervera té previst signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Pau Casals per aprofundir en diverses sinèrgies de col·laboració mútua.

Entrades anticipades aviat a la venda

Durant les properes setmanes es posaran a la venda les entades anticipades pels diferents concerts programats amb aproximadament un 20% de descompte.

A la vegada, el certamen presenta nou cartell i nova imatge gràfica en motiu d’aquest desè aniversari.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.