L’espill encantat’, una cantata de nova creació, dóna el tret de sortida al 9è Festival de Pasqua de Cervera

unnamed

  • L’obra, encarregada al compositor cerverí Jordi Castellà i inspirada en el ‘Quadern de música’ de l’escriptor Jaume Ferran, es representarà el divendres 12 d’abril a les 20.30 hores al Gran Teatre de la Passió

  • Com a prèvia, el dia abans, més de 800 alumnes d’escoles de La Segarra assistiran a un concert matinal al mateix escenari

La 9a edició del Festival de Pasqua s’iniciarà aquest divendres 12 d’abril amb la representació de ‘L’espill encantat’, una cantata de nova creació encarregada al compositor de Cervera, Jordi Castellà, i amb lletra i guió de la cerverina Montse Pont. L’obra, que s’inspira en el ‘Quadern de música’ de l’escriptor cerverí Jaume Ferran, es representarà a les 20.30 hores al Gran Teatre de la Passió. ‘L’espill encantat’ és una estrena encàrrec i producció pròpia del Festival.

Com a prèvia a aquesta actuació, el dijous 11 d’abril, un grup de 830 alumnes i 58 professors de 14 centres escolars de la Segarra assistiran a una representació exclusiva de la peça. Serà a les 11 hores al Gran Teatre de la Passió de Cervera.