Ja a la venda les entrades anticipades del Festival de Pasqua 2018

El Festival de Pasqua ha posat en marxa el sistema de venda d’entrades anticipades. D’aquesta manera, ja es poden adquirir les localitats pels 10 espectacles diferents programats al certamen, amb importants descomptes, des d’aquest web.

El preu de les entrades varia segons el tipus d’espectacle. Els concerts de vespre tenen un preu que oscil·la entre els 15 i els 12 euros. Tant des del web de forma online, com en la compra presencial al Museu Comarcal ubicat a Cervera, s’aplica una rebaixa del 20% i el seu preu descendeix fins els 12 i 10 euros, respectivament. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de proximitat.

Igualment, l’organització del Festival de Pasqua ha arribat a diferents acords amb diverses entitats i organitzacions com Òmnium Cultural, Conservatoris de música, el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats. Les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles.

A la vegada, els interessats en assistir a més d’un concert dels que programa el Festival poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure els 12 concerts programats per només 50 euros (a excepció de concert de maridatge del 31 de març).
El Festival de Pasqua arribarà enguany a la seva vuitena edició convertit en un certamen referent de la música clàssica catalana. Del 22 de març a l’1 d’abril, hi actuaran, entre d’altres artistes, Antoni Ros Marbà, Albert Guinovart, el Cor Jove de l’Orfeó Català, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, la Coral Cantiga, Jordi Masó, el cantant i expert en vins Salva Racero, etc.