Cervera es reafirma com a capital de la música clàssica catalana

• Del 6 al 16 d’abril, el Festival de Pasqua ha programat 11 produccions musicals diferents, 19 concerts, 980 minuts de música en directe i 220 intèrprets en 8 espais d’actuació

• Josep Maria Sauret, que s’iniciava en el càrrec de director artístic, es mostra “molt satisfet pel desenvolupament del certamen” que es torna a posicionar com el festival de referència de la música clàssica catalana i comença a treballar en l’edició 2018

Cervera tanca aquest diumenge, 16 d’abril, la setena edició del seu Festival de Pasqua reafirmant-se com el certamen referent de la música clàssica catalana i consolidant-ne la seva capitalitat.

Durant les diferents jornades de programació iniciades el passat 6 d’abril, s’ha pogut gaudir d’11 produccions musicals diferents, la major part d’elles, proposades pel propi Festival per tal que fossin una novetat a Cervera. En els 19 concerts que s’han realitzat, hi ha participat fins a 220 intèrprets en 8 espais diferents d’actuació i, pel que fa al nombre d’espectadors, es preveu que sigui una xifra similar al de l’edició anterior.

El nou director artístic del Festival, Josep Maria Sauret, es mostra plenament “satisfet i optimista de com s’ha desenvolupat el certamen”. Segons Sauret, el primer feedback que arriba del públic és molt positiu respecte el nivell dels concerts programats. Així mateix, van en la mateixa línia les sensacions dels propis artistes que han participat al certamen.

El director artístic ha destacat que el bon engranatge organitzatiu que ha derivat en l’absència total d’incidències i la puntualitat de tots els concerts programats.

D’aquesta manera, Cervera ja comença a treballar en una nova edició del seu Festival de Pasqua amb l’objectiu de traspassar fronteres, tot reforçant les línies d’actuació que ja s’han posat en marxa enguany: produccions proposades o encarregades pel Festival, vinculació i reforç dels lligams amb les entitats musicals punteres del país, recuperació del patrimoni, etc.