Tot a punt per la 7ª edició del Festival de Pasqua

• La ciutat adequa les seves diferents instal·lacions per convertir-se en un gran escenari musical on hi tindran lloc les 11 produccions del certamen

• El Festival tindrà lloc del 6 al 16 d’abril 2017 amb Josep Maria Sauret com a nou director artístic

Cervera ja està posant a punt tots els seus espais per acollir els concerts d’aquesta setena edició del Festival de Pasqua.

El certamen cerverí arriba a una nova convocatòria convertit en el festival referent de la música clàssica catalana i, enguany, s’hi podran escoltar 11 produccions diferents en un total de 19 concerts. Més de 980 minuts de música en viu que es perllongaran des d’aquest dijous, 6 d’abril, fins el proper dia 16. Les actuacions es repartiran en 8 espais de representació que acolliran un total de 220 intèrprets, sumant els artistes de les diferents agrupacions musicals que hi actuaran.

Iniciarà el Festival el concert escolar dels Brodas Bros aquest dijous amb l’espectacle “Vaivé” que es representarà al Gran Teatre de la Passió. Aquesta mateixa setmana, concretament dissabte, tornarà l’activitat musical amb un concert de vespre a càrrec del Cor infantil Amics de la Unió i els Cors del Conservatori de Cervera. Un concert anomenat “Les noves veus corals” que tindrà lloc a les 21 hores al Paranimf de la Universitat de Cervera.

La setmana següent, arriba al gruix de la programació amb l’“Homentage a Beethoven” de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida; la “Nova Cançó” amb la Polifònica de Puig-reig; els cants del nord i del sud d’Hirundo Maris Trio; el maridatge de Jazz i vins amb Ignasi Terraza al piano i Jordi Martínez com a sommelier; i el concert a l’orgue Tepatti de Miquel González i Marta Matheu.

A aquests concerts de vespre, s’hi sumaran els anomenats concerts de proximitat repartits a les franges matinals amb els violins d’Aria Antiqua; l’arpa i la marimba de Blooming Duo; el recital de piano de Jordi Castellà; o l’actuació del Quartet Catalonia.

Una novetat important d’enguany és el relleu a la direcció artística que, en aquesta edició, ha estat assumida per Josep Maria Sauret, director d’orquestra i director musical amb molta experiència en l’organització de diferents cites musicals important del país i que ha estat guardonat amb el Premi d’Honor en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

Entrades anticipades ja a la venda amb un 20% de descompte
Les entrades anticipades per cadascun d’aquests concerts ja es poden adquirir amb un 20% de descompte a través d’aquest web.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya. Enguany, a més, es volen conquerir nous públics i continuar obrint el Festival al Territori.