S’inicia la venda d’entrades anticipades del Festival de Pasqua 2017

• Les entrades anticipades ja es poden adquirir a partir d’avui amb un 20% de descompte en aquest web i al Museu Comarcal
• El Festival programa 11 produccions diferents, algunes d’elles creades expressament per estrenar al Festival
• El certamen tindrà lloc del 6 al 16 d’abril 2017 en diferents espais de la ciutat

Obre-Inscripcions-FestivalEl Festival de Pasqua ha posat en marxa el sistema de venda d’entrades anticipades. Des d’avui mateix, ja es poden adquirir les localitats pels 11 espectacles diferents programats al certamen, amb importants descomptes, des d’aquest mateix web.

El preu de les entrades varia segons el tipus d’espectacle. Els concerts de vespre tenen un preu que oscil·la entre els 15 i els 12 euros. Tant des del web de forma online, com en la compra presencial al Museu Comarcal ubicat a Cervera, s’aplica una rebaixa del 20% i el seu preu descendeix fins els 12 i 10 euros, respectivament. Aquesta oferta per a la compra anticipada estarà disponible fins el 12 d’abril. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de proximitat.

Igualment, l’organització del Festival de Pasqua ha arribat a diferents acords amb diverses entitats i organitzacions com Òmnium Cultural, Conservatoris de música, el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats. Les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles.

A la vegada, els interessats en assistir a més d’un concert dels que programa el Festival poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure els 11 concerts programats per només 50 euros (a excepció del concert de Jazz i vins del 15 d’abril).
El Festival de Pasqua arribarà enguany a la seva setena edició convertit en un certamen referent de la música clàssica catalana. Del 6 al 16 d’abril, hi actuaran, entre d’altres artistes, Arianna Savall amb Hirundo Maris, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, la Polifònica de Puig-reig, etc.